Перехід дороги, якою наближається поїзд - це абсолютно дурна річ, і людина, зображена в цьому відео, повинна вважати свої щасливі зірки, що і він, і його собака все ще живі.

Читайте Знай в Google News!

Цей кліп був нещодавно знятий в Трої, штат Монтана, і був зображений тим, хто робив те, що зробив би будь-яка розсудлива людина: чекав на переході поїзда. У людини на квадроциклі були інші ідеї.

Коли поїзд швидко наближається і гуде, людина на квадроциклі неспішно їде прямо на рейки, а його собака йде поруч. І хоча він виглядає впевненим під час подолання залізничної колії, щось могло піти не так.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

По-перше, квадроцикл міг зіткнутися з якоюсь механічною проблемою, коли перетинав рейки, або людина могла просто неправильно розрахувати час. Ми не будемо говорити що могло трапиться, будь чоловік зіткнувся б з поїздом, але результат часто летальний.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Windows 10 отримала велике оновлення. Тепер операційна система буде задавати питання користувачеві, щоб налаштувати роботу систем так, щоб це було зручно самому користувачеві.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Tesla звільнила співробітника одного зі своїх заводів за спробу саботажу. Дивно, але навіть серед працівників компанії є ті, хто хоче перешкодити корпорації виробляти електрокари.

Також Знай.uа повідомляв, ігрова компанія Razer випустила цікаву новинку для геймерів. Повідомляється, що компанія представила кредитну карту з підсвічуванням в стилі гаджетів Razer.