Космічне агентство NASA показало, як виглядає туманність Колдуелл 22, також відома під назвою Блакитний Сніжок. Фото агентство виклав в Instagram, і на цей момент пост набрав вже 1 мільйон лайків.

Читайте Знай в Google News!

Знімок був опублікований на сторінці NASA в Instagram. Як повідомляється, ця красива туманність розташована приблизно в 2500 світлових роках від Землі. Блакитний Сніжок планетарна туманність в сузір'ї Андромеди. Вона досить популярна серед любителів астрономії, тому що її можна побачити навіть через невеликий телескоп, і її краса здатна здивувати навіть завзятих астрономів, так що він досить часто на слуху.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що Windows 10 отримала велике оновлення. Тепер операційна система буде задавати питання користувачеві, щоб налаштувати роботу систем так, щоб це було зручно самому користувачеві.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Tesla звільнила співробітника одного зі своїх заводів за спробу саботажу. Дивно, але навіть серед працівників компанії є ті, хто хоче перешкодити корпорації виробляти електрокари.

Також Знай.uа повідомляв, ігрова компанія Razer випустила цікаву новинку для геймерів. Повідомляється, що компанія представила кредитну карту з підсвічуванням в стилі гаджетів Razer.