Лабораторія Alphabet X, колишній підрозділ Google, який запустив підрозділ самокерованих автомобілів Waymo та інші амбітні проекти, завершила свій останній проект обчислювального сільського господарства, який компанія називає Mineral.

Читайте Знай в Google News!

За словами керівника проекту Елліотта, проект орієнтований на стале виробництво продуктів харчування і великомасштабне Сільське господарство з акцентом на "розробку і тестування ряду прототипів програмного і апаратного забезпечення, заснованих на досягненнях в області штучного інтелекту, моделювання, датчиків, робототехніки і багато чого іншого".

У повідомленні блогу, в якому викладається бачення проекту, говориться, що Mineral, який тепер має офіційну назву, але був офіційно оголошений ще в 2019 році, буде намагатися направити технології на вирішення проблем, пов'язаних зі стійкістю. До них відносяться годування зростаючого населення Землі і більш ефективне вирощування сільськогосподарських культур за рахунок розуміння циклів зростання і погодних умов. Проект також сподівається керувати землею та рослинами, оскільки наслідки зміни клімату ускладнюють екосистеми.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Щоб прогодувати зростаюче населення планети, світове сільське господарство повинно буде виробляти більше продуктів харчування в наступні 50 років, ніж за попередні 10 000 років - в той час, коли зміна клімату знижує врожайність наших культур", - йдеться на новому веб-сайті Mineral.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск буде працювати разом з Пентагоном, щоб розробити смертоносну зброю. Йдеться про ракету, яка може опинитися в будь-якій точці нашої планети протягом 30 хвилин, а збити ракету поки що неможливо.

Як повідомляв Знай.uа, половина власників iPhone впевнені, що їх смартфони підтримують 5g. відзначимо, що підтримка 5g з'явиться тільки в iPhone 12, які покажуть публіці 13 жовтня 2020 року. З іншого боку, дорожнеча смартфонів змушує людей думати, що ці функції вже включені в функціонал девайса.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали причини дорожнечі iPhone 12. В першу чергу, на ціну вплинуло додавання 5G, а також перехід на більш якісні дисплеї.