13 жовтня компанія Apple представить нове сімейство смартфонів iPhone 12, наступників сімейства iPhone 11. Особливістю серії в цьому році буде те, що вона буде представлена на трьох-чотирьох моделях, а поповненням стане iPhone 12 mini з дисплеєм 5,4 дюйма. Шанувальники Apple цінують компактні пристрої, але більшість може вибрати його розширену версію.

Читайте Знай в Google News!

Відомий аналітик Мінг-Чі Куо опублікував нову замітку, в якій припустив, що iPhone 12 з екраном 6,1 дюйма, який є прямим наступником iPhone 11, що перевершив чарти, стане бестселером з часткою продажів 40-45%. Він з'ясував, що Apple закупила 80-85 мільйонів компонентів гаджетів проти 75 мільйонів у торішнього iPhone 11 на старті, проте обставини склалися так, що період запуску iPhone 12 буде недовгим, тому ми не побачимо реальних попит на iPhone 12 в кінці кварталу. …

iPhone, фото pxhere
iPhone, фото pxhere

Фахівець вважає, що ключовим фактором при виборі тієї чи іншої версії буде ціна, але, незважаючи на це, найдешевший iPhone 12 mini не зможе задовольнити потреби більшості, тому отримає 20-25%. Що стосується дорогих iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max, то вони займуть 15-20% від загального тиражу iPhone 12. Поки не ясно, який з чотирьох пристроїв надійде в продаж в жовтні. Остаточна інформація та ціни будуть доступні завтра ввечері.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск буде працювати разом з Пентагоном, щоб розробити смертоносну зброю. Йдеться про ракету, яка може опинитися в будь-якій точці нашої планети протягом 30 хвилин, а збити ракету поки що неможливо.

Як повідомляв Знай.uа, половина власників iPhone впевнені, що їх смартфони підтримують 5g. відзначимо, що підтримка 5g з'явиться тільки в iPhone 12, які покажуть публіці 13 жовтня 2020 року. З іншого боку, дорожнеча смартфонів змушує людей думати, що ці функції вже включені в функціонал девайса.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали причини дорожнечі iPhone 12. В першу чергу, на ціну вплинуло додавання 5G, а також перехід на більш якісні дисплеї.