Після витоку інформації про те, що Apple оснастить лінійку iPhone 12 батареями меншого розміру, ніж їх попередники, впливовий Інсайдер індустрії Макс Вайнбах підтвердив "доопрацьовану і виправлену" інформацію про моделі, показавши, що вони якимось чином забезпечать кращий час автономної роботи, ніж серія iPhone 11. Це серйозна новина, враховуючи, що поганий час автономної роботи є перешкодою для багатьох користувачів.

Читайте Знай в Google News!

Вайнбах у своєму акаунті PineLeaks заявляє, що оновлюючі iPhone 12 повинні "очікувати збільшення часу автономної роботи моделей Pro як мінімум на 1 годину". Це чудове досягнення, враховуючи, що у них також є енерговитратні модеми 5g, які змушували конкурентів встановлювати батареї значно більшого розміру, щоб просто стояти на місці. Вайнбах каже, що винятком є абсолютно новий iPhone 12 mini, який "буде працювати гірше, ніж поточний iPhone 11", що очікується через його форм-фактора".

Apple, фото: Gettyimages
Apple, фото: Gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що Ілон Маск буде працювати разом з Пентагоном, щоб розробити смертоносну зброю. Йдеться про ракету, яка може опинитися в будь-якій точці нашої планети протягом 30 хвилин, а збити ракету поки що неможливо.

Як повідомляв Знай.uа, половина власників iPhone впевнені, що їх смартфони підтримують 5g. відзначимо, що підтримка 5g з'явиться тільки в iPhone 12, які покажуть публіці 13 жовтня 2020 року. З іншого боку, дорожнеча смартфонів змушує людей думати, що ці функції вже включені в функціонал девайса.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали причини дорожнечі iPhone 12. В першу чергу, на ціну вплинуло додавання 5G, а також перехід на більш якісні дисплеї.