AnTuTu виявив у своїй базі даних перші результати з телефону на базі Exynos 1080. Цей 5-нм чіп був коротко згаданий керівником Samsung, але він ще не розкритий повністю, тому це відкриття заповнює деякі важливі деталі.

Читайте Знай в Google News!

ЦП оснащений ядрами Cortex-A78 і чотирма A55, великі ядра працюють з тактовою частотою "до" 3,0 ГГц. З показником процесора 181000 + цей телефон перевершує Galaxy Note20 Ultra 5g, який використовує Snapdragon 865+, хоча деякі пристрої S865 + отримали більш високі оцінки-Asus ROG Phone 3, наприклад, отримав 185 651 бал, так що це досить близько.

Графічний процесор-Mali-G78, як і очікувалося, але ми все ще не знаємо кількість ядер. Тест графіки показує результат, близький до 300 000. Це з великим відривом перевершує навіть ROG Phone.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Кращий графічний процесор Android в даний час в базі даних AnTuTu належить Xiaomi Mi 10 Ultra (також телефон S865 +), і в тесті графічного процесора він отримав тільки 258 171 бал. Це означає, що Exynos на 15% швидше. Для порівняння, графічний процесор Snapdragon 865 був на 20% швидше, ніж графічний процесор 855.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск буде працювати разом з Пентагоном, щоб розробити смертоносну зброю. Йдеться про ракету, яка може опинитися в будь-якій точці нашої планети протягом 30 хвилин, а збити ракету поки що неможливо.

Як повідомляв Знай.uа, половина власників iPhone впевнені, що їх смартфони підтримують 5g. відзначимо, що підтримка 5g з'явиться тільки в iPhone 12, які покажуть публіці 13 жовтня 2020 року. З іншого боку, дорожнеча смартфонів змушує людей думати, що ці функції вже включені в функціонал девайса.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали причини дорожнечі iPhone 12. В першу чергу, на ціну вплинуло додавання 5G, а також перехід на більш якісні дисплеї.