AnTuTu, яка щомісяця оголошує про смартфони з найвищим середнім балом на своїй платформі, нарешті оголосила про найпотужніші смартфони Android у вересні.

Читайте Знай в Google News!

Результати синтетичних тестів продуктивності, хоча і не зовсім точно відображають реальний користувальницький досвід, є однією з перших речей, на яку звертають увагу ті, хто хоче купити "потужний" смартфон. Знаючи про це, AnTuTu щомісяця публікує список "найпотужніших Android-смартфонів", включаючи смартфони, випущені в попередньому місяці.

Згідно з даними AnTuTu, Vivo iQOO 5 Pro набирає в середньому 663 752 бали з версією 12 ГБ оперативної ПАМ'ЯТІ + 256 ГБ і є найпотужнішим смартфоном вересня. Його брат iQOO 5, з іншого боку, з такою ж опцією пам'яті, набрав в середньому 662 165 балів і опинився на другому місці в списку.

Популярні новини зараз
Чоловікам дали 14 днів, щоб з'явитися до ТЦК: хто не встигне – розшук та штрафи Штраф за відмову від ВЛК скасують: хто уникне покарання за порушення військового обліку Ньютон ще у 18 столітті передбачив точний рік кінця світу – залишилось обмаль часу В Україні різко зменшилася пенсія: що відбувається, і хто це допустив
Показати ще

Згідно AnTuTu, третім за потужністю смартфоном вересня став Xiaomi Mi 10 Ultra, який набрав в середньому 648624 бали з версією 16 ГБ ОЗУ + 512 ГБ для зберігання. Четвертим у списку йде Vivo X50 Pro+, який також є моделлю Vivo. X50 Pro + має середній бал 626 500 з версією 12 ГБ оперативної ПАМ'ЯТІ + 256 ГБ сховища. Решта смартфони в списку видно на фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск буде працювати разом з Пентагоном, щоб розробити смертоносну зброю. Йдеться про ракету, яка може опинитися в будь-якій точці нашої планети протягом 30 хвилин, а збити ракету поки що неможливо.

Як повідомляв Знай.иа, половина власників iPhone впевнені, що їх смартфони підтримують 5g. відзначимо, що підтримка 5g з'явиться тільки в iPhone 12, які покажуть публіці 13 жовтня 2020 року. З іншого боку, дорожнеча смартфонів змушує людей думати, що ці функції вже включені в функціонал девайса.

Також Знай.иа повідомляв, експерти назвали причини дорожнечі iPhone 12. В першу чергу, на ціну вплинуло додавання 5G, а також перехід на більш якісні дисплеї.