Після повного Переписування автопілота і, зокрема, майбутньої функції FSD (Full Self-Driving) генеральний директор Tesla Ілон Маск твірнув, що закрите бета-тестування системи буде розпочато в наступний вівторок, 20 жовтня. Однак, кількість машин, які отримають це оновлення, дуже мало. Маск твітував: "спочатку оновлення буде обмежено невеликою кількістю людей, які є досвідченими та обережними водіями".

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно компанія майже повністю переписала програмний стек, в тому числі спосіб маркування елементів, щоб зробити автопілот дійсно безпечним і робочим практично в будь-яких умовах.

У квітні Маск оголосив, що можливості автопілота будуть доступні до кінця 2020 року і будуть доступні за підпискою. Генеральний директор також зазначив, що система зможе доставити пасажирів з дому на роботу більшу частину часу без будь-якого втручання.

Компанії необхідно, щоб FSD була повністю функціональною, перш ніж корпорація розгорне свій парк роботаксі. Tesla заявила, що хотіла б, щоб у наступному році на деяких ринках з'явилися безпілотні таксі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск буде працювати разом з Пентагоном, щоб розробити смертоносну зброю. Йдеться про ракету, яка може опинитися в будь-якій точці нашої планети протягом 30 хвилин, а збити ракету поки що неможливо.

Як повідомляв Знай.uа, половина власників iPhone впевнені, що їх смартфони підтримують 5g. відзначимо, що підтримка 5g з'явиться тільки в iPhone 12, які покажуть публіці 13 жовтня 2020 року. З іншого боку, дорожнеча смартфонів змушує людей думати, що ці функції вже включені в функціонал девайса.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали причини дорожнечі iPhone 12. В першу чергу, на ціну вплинуло додавання 5G, а також перехід на більш якісні дисплеї.