Шокуючі кадри зафіксували момент, коли жінка розбила свій Lincoln Navigator, коли вона везла своїх трьох дітей в будинок в Брентвуді, штат Нью-Йорк.

Читайте Знай в Google News!

Інцидент стався минулого тижня, і 34-річну водій Ешлі Томас-Сміт заарештували, і йому пред'явлено безліч звинувачень, в тому числі водіння в нетверезому стані і створення загрози благополуччю дітей.

Камери відеоспостереження за межами будинку Анжеліки Рейес показують, як Томас-Сміт за кермом авто врізається в поштову скриньку будинку, а пролітає через галявину і врізається в кухню. Рейес розповіла CBS New York, що під час інциденту вона була зі своєю сім'єю в будинку друга, і була повідомлена про аварію через додаток для смартфона, підключений до системи безпеки будинку Nest.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Вона швидко помчала додому і виявила, що водій і діти срібного позашляховика застрягли. Сусіди допомогли звільнити їх, і всі відбулися легкими травмами.

Все могло бути набагато гірше, адже до пандемії Рейес недавно відкрила дитячий сад в своєму будинку. Вона розповіла місцевим ЗМІ, що була вражена тим, що в момент аварії в будинку не було дітей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск буде працювати разом з Пентагоном, щоб розробити смертоносну зброю. Йдеться про ракету, яка може опинитися в будь-якій точці нашої планети протягом 30 хвилин, а збити ракету поки що неможливо.

Як повідомляв Знай.uа, половина власників iPhone впевнені, що їх смартфони підтримують 5g. відзначимо, що підтримка 5g з'явиться тільки в iPhone 12, які покажуть публіці 13 жовтня 2020 року. З іншого боку, дорожнеча смартфонів змушує людей думати, що ці функції вже включені в функціонал девайса.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали причини дорожнечі iPhone 12. В першу чергу, на ціну вплинуло додавання 5G, а також перехід на більш якісні дисплеї.