Британський водій був засуджений після того, як його спіймали на швидкості понад 100 миль на годину (160 км/год) по зустрічній на ділянці, де дозволено не більше 50 км/год.

Читайте Знай в Google News!

Жахливе відео з відеореєстратора відобразило 27-річного Аарона Лі з Мерл-терас, Сандерленд, за кермом чорного Mercedes-Benz на високій швидкості по трьохсмуговій дорозі 23 серпня 2019 року. Відео є уособленням небезпеки і недбалого водіння, і одне неправильне рух могло позбавити людей життя.

У бесіді з Chronicle Live PC Алан Браун з відділу з розслідування зіткнень місцевої поліції був шокований небезпечним водінням.

"Це один з найгірших випадків водіння, який я бачив під час роботи в поліції", - сказав він. "За ці роки я мав справу з сотнями небезпечних випадків водіння, і це найшвидший, який я коли-небудь міг пригадати. Це жвава дорога поруч з лікарнею, з будинками по обидва боки і постійним потоком машин. Як ви побачите, якість відзнятого матеріалу відмінна, і я хотів би подякувати представнику громадськості, який відобразив це важливе свідчення і відправив його нам через наш веб-сайт. Вони вчинили абсолютно правильно, і тепер це призвело до засудження Лі".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Браун повідомив, що владі необхідно довести мінімальну швидкість Mercedes-Benz, щоб домогтися обвинувального вироку в суді. Вони зробили це, підраховуючи кожен кадр відео і відвідуючи місце ДТП, щоб взяти орієнтири.

Безрозсудний водій визнав себе винним у небезпечному водінні в суді раніше цього місяця і буде засуджений 23 жовтня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск буде працювати разом з Пентагоном, щоб розробити смертоносну зброю. Йдеться про ракету, яка може опинитися в будь-якій точці нашої планети протягом 30 хвилин, а збити ракету поки що неможливо.

Як повідомляв Знай.uа, половина власників iPhone впевнені, що їх смартфони підтримують 5g. відзначимо, що підтримка 5g з'явиться тільки в iPhone 12, які покажуть публіці 13 жовтня 2020 року. З іншого боку, дорожнеча смартфонів змушує людей думати, що ці функції вже включені в функціонал девайса.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали причини дорожнечі iPhone 12. В першу чергу, на ціну вплинуло додавання 5G, а також перехід на більш якісні дисплеї.