У мустангів погана репутація через те, що вони схильні до аварій. Однак, як з'ясував пілот C7 Corvette Z06, який намагався брати участь в гонках з тим же Мустангом, з будь-яким авто справи можуть піти однаково погано, якщо ви вийдете за межі своїх можливостей.

Читайте Знай в Google News!

Цей кліп був нещодавно знятий в Графтоні, штат Іллінойс, під час місцевої автомобільної події серед ентузіастів. Поруч з Corvette Z06 можна побачити кілька Mustang, і незабаром темно-червоний Ford Mustang і друга машина, яка закрита від огляду, шикуються в чергу один до одного для незаконної гонки по трасі.

У той момент, коли Mustang і інший автомобіль починають прискорюватися, водій Z06 натискає на педаль газу, щоб не відставати. Водій Corvette продовжує прискорюватися приблизно на 100 футів, а задні колеса продовжують буксирувати, залишаючи товсті чорні смуги вздовж дороги.

Однак незабаром ситуація погіршується, коли Corvette починає ковзати вліво. Замість того, щоб знизити потужність, водій натискає на гальма. Це змушує автомобіль ковзати по дорозі, перш ніж він врізається в бетонний відбійник, при цьому майже збиваючи Ford Mustang GT.

Нам не вдалося знайти жодних зображень або відеороликів, зроблених після аварії, але Chevy явно отримав досить великі пошкодження. Ми сподіваємося, що власник також отримав цінний урок водіння.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск буде працювати разом з Пентагоном, щоб розробити смертоносну зброю. Йдеться про ракету, яка може опинитися в будь-якій точці нашої планети протягом 30 хвилин, а збити ракету поки що неможливо.

Як повідомляв Знай.uа, половина власників iPhone впевнені, що їх смартфони підтримують 5g. відзначимо, що підтримка 5g з'явиться тільки в iPhone 12, які покажуть публіці 13 жовтня 2020 року. З іншого боку, дорожнеча смартфонів змушує людей думати, що ці функції вже включені в функціонал девайса.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали причини дорожнечі iPhone 12. В першу чергу, на ціну вплинуло додавання 5G, а також перехід на більш якісні дисплеї.