У вівторок, 13 жовтня, Apple проведе довгоочікувану презентацію нового покоління iPhone. Очікується, що на заході представлять відразу чотири нових телефони: ними стануть iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max. Варто відзначити, що саме iPhone 12 mini стане головним бестселером, судячи з його компактності і можливостям. Правда, 5G в ньому не буде, але і ціна не буде захмарною, якщо порівнювати з iPhone 12 Pro і Pro Max, які теж з'являться на презентації.

Читайте Знай в Google News!

Не виключено також, що ми побачимо анонс нових аудіо-пристроїв, не дарма ж Apple прибрала зі свого онлайн-магазину всі колонки і навушники інших виробників. Можливо, мова йде про повноцінні навушники, але витоків було занадто мало, щоб щось стверджувати.

Ми заінтриговані не менше вас, і пропонуємо всім разом дивитися презентацію Apple 2020 онлайн по цей посиланням, або на нашому сайті за допомогою відео нижче.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск буде працювати разом з Пентагоном, щоб розробити смертоносну зброю. Йдеться про ракету, яка може опинитися в будь-якій точці нашої планети протягом 30 хвилин, а збити ракету поки що неможливо.

Як повідомляв Знай.uа, половина власників iPhone впевнені, що їх смартфони підтримують 5g. відзначимо, що підтримка 5g з'явиться тільки в iPhone 12, які покажуть публіці 13 жовтня 2020 року. З іншого боку, дорожнеча смартфонів змушує людей думати, що ці функції вже включені в функціонал девайса.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали причини дорожнечі iPhone 12. В першу чергу, на ціну вплинуло додавання 5G, а також перехід на більш якісні дисплеї.