13 жовтня о 20: 00 за київським часом Apple проводить другу за осінь презентацію, на якій, як очікується, покажуть нові iPhone. Втім, не тільки смартфони компанія приготувала для своїх фанатів.

Компанія майже 10 років поспіль анонсувала їх у вересні, але цього року через коронавірус терміни зрушилися на місяць.

iPhone 12

Phone 12 отримали Super XDR екран — пікселів вдвічі більше, ніж iPhone 11, Підтримка всіх форматів HDR. Екрани стали ще міцніше, тепер з додатковим захистом завдяки кераміці. Apple стверджує, що вони міцніші за будь-яке скло в смартфонах. Phone 12 в новому дизайні став на 11% тонше, на 15% менше і на 16% легше попередника, що навіть в 2020 році вражає.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як і очікувалося, компанія представила смартфони з підтримкою 5g мережі. На території України ця технологія недоступна.

Співробітник Apple віщає про новий стандарт зв'язку з величезною Еко-камери, яку побудували в офісі компанії для тестування 5g. компанія вирішила зайти на ринок 5g з розмахом, вивчаючи 5g уздовж і поперек.

Продуктивність

Новий чіпсет A14 Bionic, тепер ще швидше. По суті це самий передовий чіп на 5нм процесорі, і iPhone є першим смартфоном з цим чіпсетом у всьому світі.

Ігри для iPhone 12

Компанія обіцяє ігри для смартфонів на рівні консолей. У це насилу віриться, але Apple не перестає дивувати. Навіть популярна гра жанру MOBA Leage of Legends стане доступною на новеньких девайсах від яблучної компанії.

Камера

Звичайно ж, оновлення торкнулися і камери, так що якість зйомки обіцяють підняти на новий рівень. Технологія HDR помітно оновилася, отримавши циферку 3 в назві.

Ширококутний режим почав працювати в нічному режимі, як і фронтальна камера.

Бездротова зарядка

Компанія прислухалася до прохань користувачів, так що додала Додаткові магніти в смартфон, щоб заряджати гаджет стало простіше.

Варто відзначити, що це не просто магнітна зарядка, а саме коннектор — тепер до iPhone 12 можна буде кріпити аксесуари на магнітах. У тому числі чохли, гаманці, і так далі. Правда, чи буде це використовуватися-подивимося, але це відкриває межі для Apple і їх аксесуарів.

Продажі iPhone 12 без блоків живлення. Прогнози інсайдерів підтвердилися, так що компанія відмовиться від продажу адаптерів. Все заради зменшення забруднення нашої планети.

Оновлений Lightning

Компанія вирішила не відмовлятися від кабелю власної розробки, і навіть збільшила швидкість зарядки.

Ціна

За iPhone 12 компанія попросила 799 доларів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск буде працювати разом з Пентагоном, щоб розробити смертоносну зброю. Йдеться про ракету, яка може опинитися в будь-якій точці нашої планети протягом 30 хвилин, а збити ракету поки що неможливо.

Як повідомляв Знай.uа, половина власників iPhone впевнені, що їх смартфони підтримують 5g. відзначимо, що підтримка 5g з'явиться тільки в iPhone 12, які покажуть публіці 13 жовтня 2020 року. З іншого боку, дорожнеча смартфонів змушує людей думати, що ці функції вже включені в функціонал девайса.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали причини дорожнечі iPhone 12. В першу чергу, на ціну вплинуло додавання 5G, а також перехід на більш якісні дисплеї.