13 жовтня о 20: 00 за київським часом Apple проводить другу за осінь презентацію, на якій, як очікується, покажуть нові iPhone. Втім, не тільки смартфони компанія приготувала для своїх фанатів.

Компанія майже 10 років поспіль анонсувала їх у вересні, але цього року через коронавірус терміни зрушилися на місяць.

iPhone 12 Mini

Компанія Apple представила більш компактний iPhone, який отримав всю ту ж начинку що і iPhone 12, але в більш компактному форм-факторі. Екран отримав 5.4 дюйма.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

За компактний iPhone 12 mini компанія попросить всього лише 699 доларів, що на 100 дешевше звичайного iPhone 12.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск буде працювати разом з Пентагоном, щоб розробити смертоносну зброю. Йдеться про ракету, яка може опинитися в будь-якій точці нашої планети протягом 30 хвилин, а збити ракету поки що неможливо.

Як повідомляв Знай.ua, половина власників iPhone впевнені, що їх смартфони підтримують 5g. відзначимо, що підтримка 5g з'явиться тільки в iPhone 12, які покажуть публіці 13 жовтня 2020 року. З іншого боку, дорожнеча смартфонів змушує людей думати, що ці функції вже включені в функціонал девайса.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали причини дорожнечі iPhone 12. В першу чергу, на ціну вплинуло додавання 5G, а також перехід на більш якісні дисплеї.