13 жовтня о 20: 00 за київським часом Apple проводить другу за осінь презентацію, на якій, як очікується, покажуть нові iPhone. Втім, не тільки смартфони компанія приготувала для своїх фанатів.

Компанія майже 10 років поспіль анонсувала їх у вересні, але цього року через коронавірус терміни зрушилися на місяць.

iPhone 12 Pro

Компанія Apple представила старшу версію iPhone на чіпсеті A14 Bionicle.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

iPhone 12 Pro отримав серйозне оновлення камер: тепер можна перемикатися між збільшенням на 0,5( надширокий кут), 2,5 (оптичний зум основної камери), 4 (оптичний зум з телефото-об'єктива) і 5-кратний гібридний зум.

Професійні фотографи зможуть робити фотографії в ProRaw-форматі від Apple, це дозволить гнучко працювати із зображенням після зйомки, що зможе залучити фотографів до нового девайсу з оновленою камерою.

Новий розмір-6,7 дюйма і дисплеї з підтримкою HDR.

За iPhone 12 Pro попросять від 999 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск буде працювати разом з Пентагоном, щоб розробити смертоносну зброю. Йдеться про ракету, яка може опинитися в будь-якій точці нашої планети протягом 30 хвилин, а збити ракету поки що неможливо.

Як повідомляв Знай.uа, половина власників iPhone впевнені, що їх смартфони підтримують 5g. відзначимо, що підтримка 5g з'явиться тільки в iPhone 12, які покажуть публіці 13 жовтня 2020 року. З іншого боку, дорожнеча смартфонів змушує людей думати, що ці функції вже включені в функціонал девайса.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали причини дорожнечі iPhone 12. В першу чергу, на ціну вплинуло додавання 5G, а також перехід на більш якісні дисплеї.