Google Асистент скоро зможе замовити для вас стрижку, зателефонувавши в салон і запросивши час від вашого імені. Про цю функцію було оголошено два роки тому, коли Google вперше представив Duplex, свою технологію, що дозволяє системі дзвонити в магазини і відправляти запити будь-кому, хто бере трубку. Його перша (і єдина) споживча функція-бронювання столиків в ресторанах - була запущена в кінці 2018 року в США.

Читайте Знай в Google News!

При бронюванні стрижки Google запитує, на яку дату і час ви хочете призначити зустріч. Ви також можете повідомити службу часовий діапазон, щоб вона могла внести зміни в разі потреби. Однак ця функція підтримує бронювання тільки трьох основних послуг: чоловіча стрижка, жіноча стрижка або загальна стрижка, згідно VentureBeat.

смартфон у руках, фото Pxhere
смартфон у руках, фото Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Нагадаємо, що на берегах Шотландія виявили безпілотний корабель, який є розвідником. Досі невідомо, чому саме в цьому місці він опинився. Відзначимо, що господар корабля так і не з'явився.

Як повідомляв Знай.uа, 12-річний школяр створив робочий ядерний реактор, тим самим потрапивши в Книгу рекордів Гіннесса. Правда, потрапив він в книгу всього за кілька годин до свого 13-річчя.

Також Знай.uа повідомляв, популярний мессенджер Viber отримав корисну функцію. Тепер створення заміток в додатку дозволить нагадувати про події.