Компанія Apple оголосила 13 жовтня, що нова лінійка iPhone 12 від Apple буде поставлятися без зарядних пристроїв або навушників Lightning EarPods в комплекті, щоб зменшити вплив телефону на навколишнє середовище. Замість цього вони будуть поставлятися з кабелем USB-C-Lightning. Крім нових телефонів, Apple також видаляє аксесуари з існуючих моделей iPhone.

Читайте Знай в Google News!

Apple заявляє, що не включає зарядний пристрій або навушники в серію iPhone 12 з міркувань захисту навколишнього середовища; Точно так само в моделях Apple Watch цього року не було зарядного пристрою. Компанія стверджує, що цей крок означає, що їй доведеться споживати менше сировини для кожного проданого iPhone. Це також дозволяє використовувати меншу роздрібну коробку, що означає, що на одній транспортувальній палеті може поміститися на 70 відсотків більше одиниць, що знижує викиди вуглецю. В цілому, за оцінками Apple, ці зміни дозволять скоротити викиди вуглецю більш ніж на 2 мільйони метричних тонн на рік, що еквівалентно знищенню 450 000 автомобілів з дороги щорічно.

iPhone 12. скріншот
iPhone 12. скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що на берегах Шотландія виявили безпілотний корабель, який є розвідником. Досі невідомо, чому саме в цьому місці він опинився. Відзначимо, що господар корабля так і не з'явився.

Як повідомляв Знай.uа, 12-річний школяр створив робочий ядерний реактор, тим самим потрапивши в Книгу рекордів Гіннесса. Правда, потрапив він в книгу всього за кілька годин до свого 13-річчя.

Також Знай.uа повідомляв, популярний мессенджер Viber отримав корисну функцію. Тепер створення заміток в додатку дозволить нагадувати про події.