Згідно зі звітом Bloomberg, Apple планує ще один захід для показу нових гаджетів на листопад, де продемонструє свої перші MacBook з процесором на базі ARM.

Читайте Знай в Google News!

У своєму звіті Марк Гурман з Bloomberg пише:"перший ноутбук Mac з власним процесором Apple, серед інших продуктів, з'явиться в листопаді". Коли він говорить "ще один запуск", це відсилання до презентації Apple iPhone 12, яка відбулася 13 жовтня. Менш ясно, що мав на увазі Гурман, коли згадував "інші продукти", хоча це говорить про те, що перші Mac на базі ARM з'являться разом з іншими моделями на базі Intel. Коли Apple вперше продемонструвала Apple Silicon на WWDC цього року, Apple визнала, що перехід на процесори на базі ARM, ймовірно, займе близько двох років.

MacBook PRO, Фото з сайту Mac
MacBook PRO, Фото з сайту Mac

Також поки не ясно, яку форму прийме перший Apple Silicon Mac, хоча багато хто очікує, що він буде або оновленням неіснуючого 12-дюймового MacBook, або новим варіантом 13-дюймового MacBook Pro.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Очікується, що цей пристрій, який стане першим за 36-річну історію компанії з мікросхемою, розробленою Apple, буде оснащений 12-ядерним процесором під кодовою назвою Tonga, який заснований на мікросхемі A14X Bionic, який використовується в iPad Air.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що на берегах Шотландія виявили безпілотний корабель, який є розвідником. Досі невідомо, чому саме в цьому місці він опинився. Відзначимо, що господар корабля так і не з'явився.

Як повідомляв Знай.uа, 12-річний школяр створив робочий ядерний реактор, тим самим потрапивши в Книгу рекордів Гіннесса. Правда, потрапив він в книгу всього за кілька годин до свого 13-річчя.

Також Знай.uа повідомляв, популярний мессенджер Viber отримав корисну функцію. Тепер створення заміток в додатку дозволить нагадувати про події.