Apple оголосила, що кожен, хто придбає новий iPhone, iPad, Mac, iPod touch або Apple TV після 22 жовтня, отримає безкоштовну тримісячну пробну версію Apple Arcade. Служба підписки на ігри Apple зазвичай коштує 4,99 долара на місяць і дає вам доступ до більш ніж 100 завантажуваних ігор без реклами або внутрішньоігрових покупок.

Читайте Знай в Google News!

Apple вже давно використовує тривалі безкоштовні пробні періоди для реклами своїх послуг з передплати. Коли в минулому році компанія запустила Apple TV Plus, вона надала клієнтам послугу на цілий рік безкоштовно при покупці відповідного пристрою, а нещодавно продовжила ці пробні версії до трьох місяців. Три місяці також є стандартним пробним періодом для Apple Music. Однак до цих пір Apple пропонувала лише один місяць безкоштовної пробної версії apple Arcade з новими підписками.

Apple Arcade, the verge

Пізніше цього року Apple почне пропонувати новий пакет послуг з передплати під назвою Apple One. Це включатиме підписки на Apple Music, Apple TV Plus, Apple Arcade, Apple News Plus і сховище iCloud в пакетах за ціною від 14,95 до 29,95 доларів на місяць.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що на берегах Шотландія виявили безпілотний корабель, який є розвідником. Досі невідомо, чому саме в цьому місці він опинився. Відзначимо, що господар корабля так і не з'явився.

Як повідомляв Знай.uа, 12-річний школяр створив робочий ядерний реактор, тим самим потрапивши в Книгу рекордів Гіннесса. Правда, потрапив він в книгу всього за кілька годин до свого 13-річчя.

Також Знай.uа повідомляв, популярний мессенджер Viber отримав корисну функцію. Тепер створення заміток в додатку дозволить нагадувати про події.