Деякі користувачі PlayStation 4, які завантажили Останнє оновлення 8.0, отримали сьогодні вранці неприємний сюрприз: їх консоль повідомила їм, що Sony має право записувати їх голос з метою модерації.

Читайте Знай в Google News!

Спочатку примітки до випуску оновлення не містили згадки про голосові записи. Але в якийсь момент сьогодні Sony пояснила, що означають ці повідомлення, в оновленні свого офіційного повідомлення в блозі.

Геймери, скріншот: YouTube
Геймери, скріншот: YouTube

Іншими словами, приєднавшись до голосового чату, навіть на старішій PlayStation 4, Ваш голос може бути записаний і відправлений в Sony для модерації іншим користувачем. Це, безумовно, може бути агресивним - теоретично все, що ви говорите в голосовому чаті, може бути відправлено в Sony без вашої явної згоди. Але ця функція також може бути корисним інструментом, який допомагає людям повідомляти про поганих учасників групи, які можуть їх турбувати.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Судячи з виразів Sony, не схоже, що Sony активно слухає всі ваші розмови з друзями під час останніх раундів Fall Guys.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Facebook оновила свій сервіс, так що тепер користувачі месенджера зможуть спілкуватися і з Instagram. Вперше за 7 років компанія поміняла логотип, що про багато говорить.

Як повідомляв Знай.uа, Великобританія представила нового бойового дрона, який отримав на озброєння дробовик. Правда, стріляти самостійно він не зможе - тільки за згодою оператора, але штурмувати будинки замість військових він здатний на відмінно.

Також Знай.uа повідомляв, інсайдери повідомляють, що Apple не збирається зупинятися на iPhone 12. Відомо, що компанія представить нові MacBook, а презентація проходитиме аж у листопаді. Ось так компанія "розбила" одну презентацію на цілих 3 частини.