Твіттер заборонить публікації, що заперечують Голокост, про це повідомив сьогодні представник компанії. Ця новина, вперше опублікована Bloomberg, з'явилася через два дні після того, як Facebook ввів ту ж політику.

Читайте Знай в Google News!

"Ми рішуче засуджуємо антисемітизм, і ненависницької поведінки абсолютно не місце в нашому сервісі", - йдеться в заяві представника Twitter. Вони заявили ,що" спроби заперечувати або применшувати значення " насильницьких дій заборонені політикою ненависницької поведінки Twitter. Заборонено прославлення жорстоких подій, в тому числі Голокосту.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Заборона не вказана на веб-сайті Twitter, де описується його політика розпалювання ненависті. Натомість вважається, що заборона відображає внутрішню інтерпретацію Twitter того, як повинна застосовуватися політика. За словами представника, така інтерпретація не нова, хоча вони не повідомили, як довго діє політика.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Facebook оновила свій сервіс, так що тепер користувачі месенджера зможуть спілкуватися і з Instagram. Вперше за 7 років компанія поміняла логотип, що про багато говорить.

Як повідомляв Знай.uа, Великобританія представила нового бойового дрона, який отримав на озброєння дробовик. Правда, стріляти самостійно він не зможе - тільки за згодою оператора, але штурмувати будинки замість військових він здатний на відмінно.

Також Знай.uа повідомляв, інсайдери повідомляють, що Apple не збирається зупинятися на iPhone 12. Відомо, що компанія представить нові MacBook, а презентація проходитиме аж у листопаді. Ось так компанія "розбила" одну презентацію на цілих 3 частини.