Lucid Motors випускає" більш доступну " версію свого нещодавно представленого розкішного електричного седана Lucid Air.

Читайте Знай в Google News!

На презентації у вересні Lucid заявила, що базова модель буде коштувати "близько 80 000 доларів", не розкриваючи фактичну ціну. Тепер компанія заявляє, що вона зупинилася на базовій ціні моделі в 77 400 доларів - або 69 900 доларів після застосування федерального податкового кредиту США в розмірі 7500 доларів.

Lucid Motors Air, the verge
Lucid Motors Air, the verge

Але він також не буде доступний до 2022 року. Очікується, що дві найдорожчі версії Air-Air Grand Touring за 139000 доларів і Air Dream Edition за 169000 доларів - надійдуть у продаж у другому кварталі 2021 року. Як і багато виробників електромобілів, Lucid сподівається повторити стратегію Tesla з продажу великої кількості дійсно дорогих авто в надії на отримання достатнього грошового потоку, щоб в кінцевому підсумку зробити щось більш доступне.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Lucid Air, очевидно, буде конкурувати з Tesla Model S для потенційних покупців. Але компанія наполягає, що Tesla не є її основною метою. Вище керівництво Lucid заявило, що справжній приз - переманити клієнтів у Mercedes-Benz і його флагмана S-класу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Facebook оновила свій сервіс, так що тепер користувачі месенджера зможуть спілкуватися і з Instagram. Вперше за 7 років компанія поміняла логотип, що про багато говорить.

Як повідомляв Знай.uа, Великобританія представила нового бойового дрона, який отримав на озброєння дробовик. Правда, стріляти самостійно він не зможе - тільки за згодою оператора, але штурмувати будинки замість військових він здатний на відмінно.

Також Знай.uа повідомляв, інсайдери повідомляють, що Apple не збирається зупинятися на iPhone 12. Відомо, що компанія представить нові MacBook, а презентація проходитиме аж у листопаді. Ось так компанія "розбила" одну презентацію на цілих 3 частини.