Epic Games оголосила про розіграш Кубка Шибайголови для Fortnite, який надасть переможцям ранній доступ до скину Шибайголова перед його офіційним випуском.

Читайте Знай в Google News!

Розробник оголосив про розіграш Daredevil Cup в офіційному блозі Fortnite. Турнір, в якому гратимуть команди з трьох осіб, намічений на 14 жовтня, хоча час початку для різних регіонів ще не оголошено.

У турнірі гравці будуть боротися один з одним в новому режимі Marvel Knockout, який буде давати гравцям очки (від одного до 25) в залежності від їх місця в матчі. Щоб виграти, гравцям необхідно досягти певного загального турнірного рейтингу, при цьому порогове значення залежить від регіону.

Fortnite, скріншот YouTube
Fortnite, скріншот YouTube

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Згідно з Epic Games, режим Marvel Knockout є різновидом Operation: Knockout. Це надасть команді гравців особливі суперсили, які будуть відображені для всіх команд в матчі в чотирьохраундових боях на вибування.

Кубок Шибайголови стане першим з чотирьох турнірів, що ведуть до фінальної суперсерії Marvel Knockout 21 листопада. Переможці фінального турніру отримають 1 мільйон доларів США. Всі гравці, які беруть участь у всіх чотирьох турнірах, також отримають ексклюзивний планер Nexus War.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Facebook оновила свій сервіс, так що тепер користувачі месенджера зможуть спілкуватися і з Instagram. Вперше за 7 років компанія поміняла логотип, що про багато говорить.

Як повідомляв Знай.uа, Великобританія представила нового бойового дрона, який отримав на озброєння дробовик. Правда, стріляти самостійно він не зможе - тільки за згодою оператора, але штурмувати будинки замість військових він здатний на відмінно.

Також Знай.uа повідомляв, інсайдери повідомляють, що Apple не збирається зупинятися на iPhone 12. Відомо, що компанія представить нові MacBook, а презентація проходитиме аж у листопаді. Ось так компанія "розбила" одну презентацію на цілих 3 частини.