Xiaomi випустила ще одне відео розбирання, на цей раз для Mi 10T Pro. Офіційно названий Mi 10T Pro 5g, пристрій оснащений безліччю флагманського обладнання, включаючи чіпсет Snapdragon 865, сховище UFS 3.1, камеру на 108 МП і акумулятор ємністю 5000 мАг. Тим не менш, Відео з розбиранням компанії підкреслює, наскільки складний і безнадійний Mi 10T Pro.

Читайте Знай в Google News!

Xiaomi підкреслює, що не слід розбирати їх Mi 10T Pro, незважаючи на те, що це виглядає простіше, ніж розбирати будь-який інший гаджет. З якоїсь причини компанія вирішила прибрати зі свого короткого відео кілька кроків, в тому числі процес зняття задньої панелі і акумулятора. У останнього, здається, є якийсь язичок, але не факт що він є на всіх моделях. Будемо сподіватися, що Xiaomi додала язички, щоб спростити заміну батареї. Є ще ймовірність того, що деталі просто "посаджені" на клей, тому компанія і прибрала процес знімання акумулятора.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У будь-якому випадку, сканер відбитків пальців можна замінити, як і датчики камери. Однак основна камера на 108 МП затьмарює інші об'єктиви, що пояснює, чому Xiaomi включила для них такий великий корпус. На жаль, Xiaomi припаяла порт USB Type-C до дочірньої плати, а це означає, що ви повинні замінити його і слот для двох SIM-карт, якщо порт Type-C несправний.

В цілому, Mi 10T Pro не здається ремонтопридатним, не в останню чергу тому, що Xiaomi не продає запасні частини для пристрою. Включення декількох припаяних частин підкреслює це, що є ганьбою, враховуючи співвідношення ціни та якості, яке пропонує Mi 10T Pro.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Facebook оновила свій сервіс, так що тепер користувачі месенджера зможуть спілкуватися і з Instagram. Вперше за 7 років компанія поміняла логотип, що про багато говорить.

Як повідомляв Знай.uа, Великобританія представила нового бойового дрона, який отримав на озброєння дробовик. Правда, стріляти самостійно він не зможе - тільки за згодою оператора, але штурмувати будинки замість військових він здатний на відмінно.

Також Знай.uа повідомляв, інсайдери повідомляють, що Apple не збирається зупинятися на iPhone 12. Відомо, що компанія представить нові MacBook, а презентація проходитиме аж у листопаді. Ось так компанія "розбила" одну презентацію на цілих 3 частини.