Намагаючись відсвяткувати своє 50-річчя з дня народження, мережа супермаркетів Iceland Foods розмістила в своєму Твіттері неймовірне відео, що показує подорож курячих нагетсів в космос. Відео записує весь шлях наггетса, починаючи з ферми, розташованої в Північному Уельсі, в космос і потім назад на планету Земля. Згідно з підписом на відео, Iceland Foods стверджує, що це було неймовірно.

Читайте Знай в Google News!

Кліп довжиною 1 хвилину 59 секунд починається з появи на екрані тексту: "що, якщо ми відправимо наггетс в космос?”. Далі у відео ми бачимо наггетс десь на фермі в Північному Уельсі, який був запущений в небо. Незабаром можна буде побачити, як він входить в стратосферу Землі. Пробираючись крізь Чисте небо, шматочок курочки в паніровці піднімається на висоту 33528 метрів, а потім повертається на землю. У своєму Twitter компанія Iceland Foods підписала відео наступним чином:"ми не знаємо, кому це потрібно чути, але сьогодні ми відправили в космос перший курячий наггетс".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Facebook оновила свій сервіс, так що тепер користувачі месенджера зможуть спілкуватися і з Instagram. Вперше за 7 років компанія поміняла логотип, що про багато говорить.

Як повідомляв Знай.uа, Великобританія представила нового бойового дрона, який отримав на озброєння дробовик. Правда, стріляти самостійно він не зможе - тільки за згодою оператора, але штурмувати будинки замість військових він здатний на відмінно.

Також Знай.uа повідомляв, інсайдери повідомляють, що Apple не збирається зупинятися на iPhone 12. Відомо, що компанія представить нові MacBook, а презентація проходитиме аж у листопаді. Ось так компанія "розбила" одну презентацію на цілих 3 частини.