Японська компанія з імпорту та експорту під назвою JDM Expo хоче продати Nissan Skyline GT-R V-Spec II Nur 2002 року за 485 000 доларів.

Читайте Знай в Google News!

Ціни на Skyline значно зросли за останні роки, особливо на моделі покоління R34. Фактично, рідкісний Skyline GT-R M-Spec Nur, пофарбований в Millenium Jade, був проданий за рекордну суму в 313 645 доларів на японському аукціоні на початку цього місяця. У цьому кольорі всього 144 моделі M-Spec Nur, а пробігу було всього лише 6817 км.

У порівнянні з цим рекордсменом, Skyline GT-R V-Spec II Nur-один з 718 побудованих екземплярів і один з 156, оброблених Millennium Jade. Хоча це не така рідкість, як модель m-Spec nur того ж кольору, у цього екземпляра пробіг всього 362 км.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Skyline V-Spec II nur був представлений в останній рік випуску моделі R34 і був заснований на вже вражаючому V-Spec II, випущеному в 2000 році. Автомобіль був названий на честь Нюрбургринга і отримав модифіковану версію R34 GT-R. RB26 2,6-літровий рядний шестициліндровий двигун з подвійним турбонаддувом, що збільшує потужність до 330 к.с. Nur також отримав ті ж поліпшення, що і менші моделі V-Spec II, такі як більш жорстка підвіска, збільшені гальма і капот з вуглецевого волокна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Facebook оновила свій сервіс, так що тепер користувачі месенджера зможуть спілкуватися і з Instagram. Вперше за 7 років компанія поміняла логотип, що про багато говорить.

Як повідомляв Знай.uа, Великобританія представила нового бойового дрона, який отримав на озброєння дробовик. Правда, стріляти самостійно він не зможе - тільки за згодою оператора, але штурмувати будинки замість військових він здатний на відмінно.

Також Знай.uа повідомляв, інсайдери повідомляють, що Apple не збирається зупинятися на iPhone 12. Відомо, що компанія представить нові MacBook, а презентація проходитиме аж у листопаді. Ось так компанія "розбила" одну презентацію на цілих 3 частини.