Пошук місця для паркування може бути для деяких стресовим досвідом, який може стати ще більш стресовим, якщо хтось "вкраде" простір, на який ви були готові в'їхати. Однак це, безумовно, не найкращий спосіб реагувати на такий інцидент.

Читайте Знай в Google News!

Це відео було вперше опубліковано на Live Leak раніше цього місяця, і з тих пір воно було повторно опубліковано на YouTube і World Star Hip Hop. Однак нам не вдалося знайти ніяких подробиць про те, коли і де в США це було знято. Також незрозуміло, що саме викликало суперечку, тому що, коли починається Відео, Ні Ford Mustang, ні Nissan насправді не знаходяться на паркувальному місці або поруч з ним.

Проте, спочатку на кадрах видно, як пасажир Nissan підстрибує і кілька разів вдаряє ногою червоний Mustang. Потім пасажир і водій Nissan повертаються в машину, а водій Mustang, одягнений в яскравий жилет, незабаром стрибає в свою машину.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Замість того, щоб намагатися впоратися з ситуацією цивілізованим чином, водій Mustang в'їжджає прямо в водійські двері Nissan. Він тримає дросельну заслінку натиснутою, намагаючись підштовхнути Nissan, але в підсумку просто крутить задні колеса. Незабаром водій Nissan вирішує, що пора їхати, і прискорюється, поки за ним уважно стежить Mustang.

До цих пір незрозуміло, що сталося після закінчення відео, але ми впевнені, що це не найкращий спосіб вирішити конфлікти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Facebook оновила свій сервіс, так що тепер користувачі месенджера зможуть спілкуватися і з Instagram. Вперше за 7 років компанія поміняла логотип, що про багато говорить.

Як повідомляв Знай.uа, Великобританія представила нового бойового дрона, який отримав на озброєння дробовик. Правда, стріляти самостійно він не зможе - тільки за згодою оператора, але штурмувати будинки замість військових він здатний на відмінно.

Також Знай.uа повідомляв, інсайдери повідомляють, що Apple не збирається зупинятися на iPhone 12. Відомо, що компанія представить нові MacBook, а презентація проходитиме аж у листопаді. Ось так компанія "розбила" одну презентацію на цілих 3 частини.