У рідкісного автомобіля Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series нещодавно в Лондоні відібрали два задніх колеса.

Було випущено всього 500 екземплярів CLK 63 AMG Black Series, і більшість з них знаходиться в Сполучених Штатах. Як повідомляє Motor1, цей срібний екземпляр був припаркований на розі вулиці і, очевидно, виявився занадто спокусливим, щоб бути проігнорованим для деяких злодіїв низького рівня.

Читайте Знай в Google News!

Вандали, схоже, використовували домкрат, щоб підняти задню частину дводверного автомобіля. Потім вони зняли задні колеса і поставили машину на кілька цеглин. Схоже, що злодії мали намір вкрасти два передніх колеса, але автомобіль, схоже, впав з домкрата, тому одне з передніх коліс залишилося в зігнутому положенні після того, як було наполовину знято.

Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series полюбився ентузіастам і оснащений 6,2-літровим атмосферним двигуном V8 потужністю не менше 500 к.с. при 6800 об/хв і крутним моментом 465 фунт-фут (630 Нм) при 5250 об/хв. цей двигун з'єднаний з трансмісією SpeedShift 7G-Tronic, що приводить в рух задні колеса через диференціал підвищеного тертя.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Facebook оновила свій сервіс, так що тепер користувачі месенджера зможуть спілкуватися і з Instagram. Вперше за 7 років компанія поміняла логотип, що про багато говорить.

Як повідомляв Знай.uа, Великобританія представила нового бойового дрона, який отримав на озброєння дробовик. Правда, стріляти самостійно він не зможе - тільки за згодою оператора, але штурмувати будинки замість військових він здатний на відмінно.

Також Знай.uа повідомляв, інсайдери повідомляють, що Apple не збирається зупинятися на iPhone 12. Відомо, що компанія представить нові MacBook, а презентація проходитиме аж у листопаді. Ось так компанія "розбила" одну презентацію на цілих 3 частини.