Суддя в Сан-Франциско заявив у четвер, що навряд чи зніме тимчасову заборону на спроби уряду США заборонити WeChat. Світовий суддя США Лорел Білер відповіла на прохання адміністрації Трампа призупинити дію її попередньої судової заборони від 20 Вересня, який забороняє уряду зупиняти нові завантаження WeChat в США і блокувати транзакції, пов'язані з додатком.

Читайте Знай в Google News!

Білер не винесла постанови в четвер, але заявила, що уряд не представив нових доказів, щоб переконати її в тому, що дозвіл WeChat залишатися активним в США викликає серйозні побоювання з приводу національної безпеки. Білер повідомив у своєму розпорядженні від 20 Вересня, що група користувачів WeChat виявила "серйозні питання" про те, чи може заборона потенційно порушити їхні права на Першу поправку, навіть з урахуванням таких побоювань.

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

У серпні президент Трамп видав указ про заборону WeChat, посилаючись на закон про надзвичайні економічні повноваження та Закон Про національні надзвичайні ситуації. Але WeChat Wechat users Alliance, офіційно не пов'язаних з WeChat або материнською компанією Tencent, заявляє, що заборона програми в США порушить права користувачів на свободу слова, і така заборона спеціально націлена на американців китайського походження.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Група стверджує, що немає альтернативного додатка, який би робив все, що робить WeChat, стверджуючи, що "суперприклад" є основним способом участі китайців в США в суспільному житті, отримання новин та інформації, телефонних дзвінків і відеоконференцій, завантаження документів і фотографії і здійснити оплату.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що новенький OnePlus 8T випробували на міцність. Повідомляється, що компанія приділила особливу увагу захисту смартфона. Звичайно, у нього флагманська начинка, але корпус теж здатний витримувати навантаження без особливих пошкоджень.

Як повідомляв Знай.uа, новенька iPhone 12 розчарували користувачів. Повідомляється, що потужності в них явно не так вже й багато, як про це говорилося в презентації. Виявляється, вони не перевершили флагманські Android-смартфони, так що і переплачувати особливого сенсу немає.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Xiaomi зганьбилася відео з розбиранням флагманського Mi 10T Pro. Виявляється, величезну частину комплектуючих неможливо замінити, так як компанія і або припаяла, або приклеїла до смартфону.