Раніше на цьому тижні в Пекіні, Китай, стався дивний випадок. Увечері 12 жовтня 2020 року багато користувачів мережі виявили, що час, що відображається на їх смартфонах Android, більш ніж на 10 хвилин відстає від фактичного Пекінського часу.

Читайте Знай в Google News!

Згідно зі звітом MyDrivers, багато користувачів Android повідомляли на своїх телефонах про час, який відстає від фактичного часу, причому в більшості випадків затримка становить від 16 до 17 хвилин. Цей дивний інцидент стався з нізвідки і викликав чимале замішання у багатьох користувачів Android-смартфонів, які вважали, що їх пристрої вийшли з ладу.

Примітно, що ця проблема не знайшла відображення в телефонах від Apple. Іншими словами, проблема не торкнулася iPhone, і було виявлено, що бренд і Регіон не мають нічого спільного з тим, що смартфони Android показують неправильний час. Користувачі навіть намагалися перезавантажити свої пристрої, але це не усунуло проблему. Більш того, це навіть призвело до додаткових проблем, оскільки велика кількість людей не могли використовувати свої смартфони для входу в метро через невідповідність часу.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Деякі навіть планували замінити свої смартфони. Як повідомляється, деякі з неофіційних виправлень цієї проблеми включають одноразове включення і виключення режиму польоту, інші вважають, що відключення налаштувань автоматичного оновлення часу також допомагає. На жаль, в даний час невідомо, в чому проблема, але очевидно, що це щось більш широке і пов'язане з ОС Android, а не з яким-небудь конкретним брендом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що новенький OnePlus 8T випробували на міцність. Повідомляється, що компанія приділила особливу увагу захисту смартфона. Звичайно, у нього флагманська начинка, але корпус теж здатний витримувати навантаження без особливих пошкоджень.

Як повідомляв Знай.uа, новенькі iPhone 12 розчарували користувачів. Повідомляється, що потужності в них явно не так вже й багато, як про це говорилося в презентації. Виявляється, вони не перевершили флагманські Android-смартфони, так що і переплачувати особливого сенсу немає.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Xiaomi зганьбилася відео з розбиранням флагманського Mi 10T Pro. Виявляється, величезну частину комплектуючих неможливо замінити, так як компанія і або припаяла, або приклеїла до смартфону.