Водій Peugeot 406 в Австралії потрапив на камеру, коли врізався в Holden Commodore, незаконно обганяючи кілька автомобілів по протилежній стороні дороги.

Читайте Знай в Google News!

Перше відео було знято спереду яскраво-синього Commodore і показує, як він виїжджає через дорогу до під'їзної доріжки до власника. Коли водій робить поворот, Сріблястий Peugeot раптово з'являється в поле зору і врізається в праву передню частину Holden, підкидаючи французький седан в повітря.

Тільки з цього ракурсу важко сказати, що саме сталося і чому Peugeot опинився на неправильній стороні дороги. На щастя, передня і задня камери Hyundai Santa Fe повністю зафіксували аварію.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На другому відео Санта-Фе проїжджає Холден на протилежній смузі і їде прямо в траєкторію Peugeot. Водій Hyundai швидко ухиляється від Peugeot, але водій сріблястого седана не зміг уникнути повороту Холдена.

Про подробиці ДТП не повідомляється.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що новенький OnePlus 8T випробували на міцність. Повідомляється, що компанія приділила особливу увагу захисту смартфона. Звичайно, у нього флагманська начинка, але корпус теж здатний витримувати навантаження без особливих пошкоджень.

Як повідомляв Знай.uа, новенькі iPhone 12 розчарували користувачів. Повідомляється, що потужності в них явно не так вже й багато, як про це говорилося в презентації. Виявляється, вони не перевершили флагманські Android-смартфони, так що і переплачувати особливого сенсу немає.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Xiaomi зганьбилася відео з розбиранням флагманського Mi 10T Pro. Виявляється, величезну частину комплектуючих неможливо замінити, так як компанія і або припаяла, або приклеїла до смартфону.