Після оголошення цін на iPhone 12 серії дослідницька компанія Statista порівняла цінники iPhone 12 і iPhone 12 Pro в різних країнах.

Читайте Знай в Google News!

Якщо розглядати iPhone 12 з 128 ГБ пам'яті, найдешевший смартфон можна купити в США. Це звичайний випадок; на американському ринку айфони найдешевші.

Його покупка в Японії обійдеться буквально на пару доларів дорожче. У Росії за це просять близько 1100 доларів. Але у Великобританії iPhone 12 на 128 ГБ варто продавати трохи дешевше. Найдорожча покупка цієї моделі обійдеться жителям Франції та Індії.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Якщо говорити про iPhone 12 Pro, то співвідношення сил тут таке ж і Індія є лідером за вартістю смартфона. У США смартфон продається за найнижчою ціною-1071 долар. У російському роздробі iPhone 12 Pro з 128 ГБ пам'яті буде пропонуватися за 1296 доларів, а в Німеччині ціна складе близько 1314 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що новенький OnePlus 8T випробували на міцність. Повідомляється, що компанія приділила особливу увагу захисту смартфона. Звичайно, у нього флагманська начинка, але корпус теж здатний витримувати навантаження без особливих пошкоджень.

Як повідомляв Знай.uа, новенькі iPhone 12 розчарували користувачів. Повідомляється, що потужності в них явно не так вже й багато, як про це говорилося в презентації. Виявляється, вони не перевершили флагманські Android-смартфони, так що і переплачувати особливого сенсу немає.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Xiaomi зганьбилася відео з розбиранням флагманського Mi 10T Pro. Виявляється, величезну частину комплектуючих неможливо замінити, так як компанія і або припаяла, або приклеїла до смартфону.