Згідно з документами, отриманими TechCrunch, система тунелів Boring Company Ілона Маска для перевезення людей під Лас-Вегаським конференц-центром (LVCC), можливо, не зможе перемістити стільки людей, скільки було спочатку обіцяно. Це не тільки розчаровує-це також може означати фінансові штрафи для The Boring Company.

Читайте Знай в Google News!

Дроселювання-це не технологія, а правила пожежної безпеки. В одній з трьох зон завантаження тунельної мережі, званої кільцем конференц-центру, дозволяється тільки 800 пасажирів на годину. Якщо це вірно для всіх трьох зон завантаження, Loop буде переміщати тільки чверть того, що обіцяв: всього 1200 чоловік на годину, згідно TechCrunch. Неясно, що може забезпечувати дотримання цього ліміту в 800 пасажирів, оскільки плани не включають турнікети або бар'єри, які могли б допомогти контролювати потік пасажирів.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Якщо the Boring Company не зможе перевезти стільки людей, скільки обіцяла, з Loop конференц-центру будуть фінансові наслідки. Він може втратити більше 13 мільйонів доларів з бюджету будівництва.

The Loop також відстає від графіка. Згідно з документами, Boring Company повинна була завершити роботу над системою до 1 жовтня, тобто до дати, коли Loop був запущений перед виставкою Consumer Electronics Show 2021 року, хоча ця конференція тепер буде тільки онлайн.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi висміяла Apple за відсутність адаптера в коробці з iPhone 12. Втім, яблучна компанія робить це заради зменшення шкоди для екології, але в Xiaomi вирішили над цим жартувати. Деякі з користувачів не оцінили почуття гумору від китайської корпорації.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple представила бездротові навушники за 50 доларів. Повідомляється, що компанія випустила аксесуар не під своїм брендом, але характеристики за таку ціну цілком собі непогані. Меломани точно оцінять.

Також Знай.uа повідомляв, Windows 10 вносить великі зміни в роботу ОС. Повідомляється, що драйвер невідомого походження встановлюватися на пристрій не будуть, і все це зроблено заради безпеки.