З моменту представлення концепту Bugatti Vision Gran Turismo минуло кілька років, і, хоча він не дійшов до виробничої лінії, як деякі могли очікувати, він спонукав особливо амбітного механіка в Азії створити повнорозмірну копію Bugatti.

Читайте Знай в Google News!

У той час як корпус концепту був зроблений в основному з вуглецевого волокна, екстер'єр цієї репліки був переважно зроблений з шматків листового металу, які були майстерно зварені разом. Репліка ще більш вражає тим, що вона була виготовлена виключно вручну з використанням деяких відносно простих електроінструментів.

Майстер, який веде сторінку команди Механіка Джека в Facebook, чотири місяці працював над автомобілем. Він почав з побудови трубчастого шасі, а потім встановив двигун і трансмісію прямо за салоном, хоча інформації про неї немає.

Mechanic Jack| Handmade Bugatti 3 ( Painting) Vision Gran Turismo.

Handmade Bugatti (Final version) Painting works to make it perfect. Finally its done. Please watch the whole video We cover from the begining until the car completed been made For the first part of Bugatti made. click the link below https://www.facebook.com/watch/?v=297892251569936&extid=l8yQwh7OtD586att Music in this video Follow GAMPER & DADONI: https://soundcloud.com/gamperdadoni https://facebook.com/gamperanddadoni https://instagram.com/gamperdadoni/ https://twitter.com/GAMPERDADONI ✖ Follow Ember Island: https://soundcloud.com/emberisland https://facebook.com/emberisIand https://instagram.com/emberisland_ Learn more Song Creep (ft. Ember Island) Artist GAMPER & DADONI #mechanic #mechanicjack #inspiring #Bugatti #sportcar

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще
Geplaatst door Mechanic Jack's team op Donderdag 8 oktober 2020

Проте, у відеороликах нижче детально описаний процес будівництва. Один з кліпів особливо цікавий, оскільки він демонструє, наскільки складним є заднє крило Vision Gran Turismo Concept, і зробити його копію з металу вимагає справжньої майстерності. Загалом, крило виглядає так само добре, як і справжнє, хоча ми впевнені, що воно також повинно бути досить важким.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi висміяла Apple за відсутність адаптера в коробці з iPhone 12. Втім, яблучна компанія робить це заради зменшення шкоди для екології, але в Xiaomi вирішили над цим жартувати. Деякі з користувачів не оцінили почуття гумору від китайської корпорації.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple представила бездротові навушники за 50 доларів. Повідомляється, що компанія випустила аксесуар не під своїм брендом, але характеристики за таку ціну цілком собі непогані. Меломани точно оцінять.

Також Знай.uа повідомляв, Windows 10 вносить великі зміни в роботу ОС. Повідомляється, що драйвер невідомого походження встановлюватися на пристрій не будуть, і все це зроблено заради безпеки.