Не секрет, що примусовий перезапуск комп'ютерів Microsoft з Windows 10 для установки небажаних веб-додатків став останнім доказом того, що у вас немає власного ПК з Windows. Сьогодні компанія заявляє, що це була принаймні часткова помилка, і призупиняє "міграцію", в результаті якої веб-додатки потрапили в меню "Пуск".

Читайте Знай в Google News!

Спочатку, як повідомляє Microsoft The Verge, ідея полягала в тому, що будь-який веб-сайт, який ви закріпили в меню "Пуск", буде запускатися в Microsoft Edge, і тепер він просто мав намір перетворити ці ярлики в більш помітні плитки. Але-у тому, що Microsoft називає помилкою-ця зміна також перетворила існуючі веб-ярлики Microsoft Office у веб-додатки PWA. Зазвичай це можна зробити з браузера Edge, але не само собою.

ноутбук, gettyimages
ноутбук, gettyimages

Втім, користувачі не залишилися задоволені змінами Microsoft, такак практика "нав'язування" реклами своєї ж продукції без згоди користувача.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що iPhone 12 розкуповують з неймовірною швидкістю. Повідомляється, що на території США зробити попереднє замовлення вже неможливо - доведеться чекати свіжих поставок. Відзначимо, що такого результату не очікувала навіть сама компанія Apple.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple відразу ж після виходу нових iPhone знімає з виробництва застарілі моделі. Однак, цього разу нам доведеться попрощатися з торішніми смартфонами, які складають конкуренцію новеньким iPhone 12.

Також Знай.uа повідомляв, Ілон Маск закручує гайки новим власникам Tesla. Повідомляється, що раніше діяла гарантія, завдяки якій в перші 7 днів після покупки авто власник може її повернути назад і отримати повне відшкодування.