Ще минулого тижня Apple представила світу чотири нових iPhone у вигляді iPhone 12, 12 Mini, 12 Pro і 12 Pro Max. У нових телефонах були внесені деякі поступові зміни в дизайн і оновлене обладнання. Компанія також внесла деякі зміни в Розміри дисплеїв і якість цих панелей.

Читайте Знай в Google News!

Цього року Apple в партнерстві з Corning розробила нове покриття для скла, що отримало назву"Ceramic Shield". Ми не знаємо точно, чи сильно відрізняється це нове рішення від самого передового рішення Gorilla Glass. Нерідко можна побачити, як Apple використовує сучасні технології і перейменовує їх, щоб зробити їх більш ексклюзивними або надати новий "маркетинговий" ефект. Справа в тому, що користувачам, яким необхідно замінити дисплей iPhone 12 на скло Ceramic Shield, доведеться платити так само, як і за скло iPhone 11 Pro.

iPhone 12 Pro Max, скріншот
iPhone 12 Pro Max, скріншот

Згідно з новим звітом, Apple буде стягувати з клієнтів 279 доларів за заміну OLED-панелі iPhone 12. Це стільки ж, скільки потрібно для дисплея iPhone 11 Pro. Однак дисплей також більш міцний, ніж у його попередника. За даними Apple, так зване покриття Ceramic Shield на сімействі iPhone 12 в чотири рази складніше розбити, ніж захист екрану iPhone 11.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що iPhone 12 розкуповують з неймовірною швидкістю. Повідомляється, що на території США зробити попереднє замовлення вже неможливо - доведеться чекати свіжих поставок. Відзначимо, що такого результату не очікувала навіть сама компанія Apple.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple відразу ж після виходу нових iPhone знімає з виробництва застарілі моделі. Однак, цього разу нам доведеться попрощатися з торішніми смартфонами, які складають конкуренцію новеньким iPhone 12.

Також Знай.uа повідомляв, Ілон Маск закручує гайки новим власникам Tesla. Повідомляється, що раніше діяла гарантія, завдяки якій в перші 7 днів після покупки авто власник може її повернути назад і отримати повне відшкодування.