Минулого тижня Apple почала приймати попередні замовлення на iPhone 12 і iPhone 12 Pro. І сьогодні рецензенти та спеціалізовані ресурси почали отримувати свої копії нових iPhone. Але до 21 жовтня вони не мають права публікувати огляди та порівняння. Серед тих, хто отримав на тест iPhone 12 Pro Max, виявилися фахівці лабораторії DxOMark. Вони вже давали попередні коментарі про смартфон.

Читайте Знай в Google News!

Зокрема, вони висловили сумніви в тому, що телеоб'єктив iPhone 12 Pro Max здивує і вразить своїми можливостями. На їхню думку, ні збільшення фокусної відстані до 65 мм, ні 5-кратний оптичний зум не дають конкурентної переваги перед конкурентами. Також за своїми можливостями камера повинна поступатися зум-об'єктивам в Huawei P40 Pro і Xiaomi Mi 10 Ultra, де встановлені сенсори з фокусною відстанню 125 мм і 120 мм відповідно.

iPhone, Фото Pxhere
iPhone, Фото Pxhere

Подібні заяви вже говорять про те, що експерти DxOMark скептично ставляться до камери iPhone 12 Pro Max і навряд чи поставлять високу оцінку новинці від Apple. Однак не будемо поспішати з висновками, а дочекаємося повного огляду від DxOMark.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що iPhone 12 розкуповують з неймовірною швидкістю. Повідомляється, що на території США зробити попереднє замовлення вже неможливо - доведеться чекати свіжих поставок. Відзначимо, що такого результату не очікувала навіть сама компанія Apple.

Як повідомляв Знай.иа, компанія Apple відразу ж після виходу нових iPhone знімає з виробництва застарілі моделі. Однак, цього разу нам доведеться попрощатися з торішніми смартфонами, які складають конкуренцію новеньким iPhone 12.

Також Знай.иа повідомляв, Ілон Маск закручує гайки новим власникам Tesla. Повідомляється, що раніше діяла гарантія, завдяки якій в перші 7 днів після покупки авто власник може її повернути назад і отримати повне відшкодування.