На один Ford Mustang Shelby GT500 залишилося менше після того, як пожежне управління Дірборна знищило один під час недавніх навчань.

Читайте Знай в Google News!

У соціальних мережах пожежна служба повідомила, що вони використовували маслкар для тренування з гасіння транспорту. Таким чином, вони зрізали його дах, водійські двері і незграбний капот навпіл. Хоча бачити Shelby GT500 в такому стані-сумне видовище, розглянутий автомобіль насправді був тестовим автомобілем і був подарований самим Ford. Якби автомобіль не був подарований, він був би роздавлений виробником автомобілів, тому приємно бачити, що їм пожертвували заради доброї справи.

"Наші Дірборнські пожежники тренуються щодня", - написали в Facebook. “На цьому тижні ми тренувалися з евакуації автомобілів. Ми майже розбили серце, коли ми розрізали цей тестовий автомобіль Ford Shelby Cobra GT 500 2020 року. Спасибі Деннісу Ларку і FoMoCo за надану можливість. Інша підготовка включала спеціальні операції та ознайомлення з обладнанням".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Знищення цього Shelby GT500 відбулося лише через кілька тижнів після того, як Ford оголосив про деякі незначні оновлення для 2021 модельного року.

Незважаючи на те, що Shelby GT500 присутній на ринку досить давно, багато дилерських центрів як і раніше продають їх зі значними націнками. Наприклад, дилерський центр в Каліфорнії ще в серпні продавав його з націнкою в 100 000 доларів, в результаті чого його запитувана ціна досягла 205 890 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що iPhone 12 розкуповують з неймовірною швидкістю. Повідомляється, що на території США зробити попереднє замовлення вже неможливо - доведеться чекати свіжих поставок. Відзначимо, що такого результату не очікувала навіть сама компанія Apple.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple відразу ж після виходу нових iPhone знімає з виробництва застарілі моделі. Однак, цього разу нам доведеться попрощатися з торішніми смартфонами, які складають конкуренцію новеньким iPhone 12.

Також Знай.uа повідомляв, Ілон Маск закручує гайки новим власникам Tesla. Повідомляється, що раніше діяла гарантія, завдяки якій в перші 7 днів після покупки авто власник може її повернути назад і отримати повне відшкодування.