Сага" Форсаж " нарешті закінчиться після виходу 11-го фільму. Джастін Лін, який зняв п'ять з восьми останніх фільмів F&F (не рахуючи майбутнього F9), як повідомляється, має намір зняти і два останніх. Звичайно, вони збиралися знімати ще один фільм.

Читайте Знай в Google News!

Крім того, ці гроші. Гроші-велика причина.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Чи закінчиться серіал на 11 фільмі, ймовірно, буде залежати від того, скільки кінотеатрів продовжують існувати. Regal і Cineworld закривають свої двері, а у AMC закінчуються гроші. F9 вже був відкладений до квітня 2021 року через пандемію, і поки не ясно, коли дебютують F10 або F11. Але допомагає те, що Fast & Furious-це глобальний культурний феномен, а не тільки орієнтований на США, причому Variety зазначає, що менше чверті касових зборів Hobbs & Shaw припали на США.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфон Google Pixel 5 продають з браком. Повідомляється, що між корпусом і дисплеєм з'являється щілина, в яку може потрапити волога і вивести з ладу весь смартфон.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Sony розповіла, навіщо їй слухати розмови користувачів своїх консолей. Повідомляється, що компанія хоче модерувати всі ці розмови, і карати тих, хто заважає іншим.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple приховала головний недолік iPhone 12. Повідомляється, що розміри акумуляторів набагато менше, ніж у торішніх моделей. Однак, оптимізація роботи A14 чіпсета дозволила збільшити автономність роботи.