Якщо ви ніколи не роздруковуєте фотографії, зроблені за допомогою смартфона, у Google може бути хороше рішення. За 6,99 долара на місяць він буде використовувати машинне навчання, щоб автоматично вибирати 10 Ваших кращих фотографій і відправляти роздруківки прямо до ваших дверей.

Читайте Знай в Google News!

Сьогодні компанія оголосила про послугу, яку вона почала тестувати на початку цього року. Здається, немає ніяких відмінностей між пробною версією та нещодавно оголошеною "серією преміум-друку", яка буде доступна" в найближчі тижні", але Google принаймні знизив щомісячну ціну на долар. Це добре, хоча ви як і раніше платите додатково за можливість вибору і відправки ваших фотографій поштою.

The verge, gizchina

Що стосується пробного сервісу, Google дозволив передплатникам вказувати алгоритму вказівки, віддаючи пріоритет "людям і домашнім тваринам", "ландшафтам" або просто відправляючи "всього потроху".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфон Google Pixel 5 продають з браком. Повідомляється, що між корпусом і дисплеєм з'являється щілина, в яку може потрапити волога і вивести з ладу весь смартфон.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Sony розповіла, навіщо їй слухати розмови користувачів своїх консолей. Повідомляється, що компанія хоче модерувати всі ці розмови, і карати тих, хто заважає іншим.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple приховала головний недолік iPhone 12. Повідомляється, що розміри акумуляторів набагато менше, ніж у торішніх моделей. Однак, оптимізація роботи A14 чіпсета дозволила збільшити автономність роботи.