Viber Messenger для iOS і Android отримав велике оновлення під номером 14.0. У новій версії тепер ви можете почати дзвінок в груповому чаті - незалежно від його розміру-натиснувши на верхній значок в груповому чаті і вибравши до 19 учасників, яким ви хочете зателефонувати.

Читайте Знай в Google News!

Ви також можете провести пальцем вліво по будь-якому повідомленню, щоб вибрати кілька повідомлень для видалення або пересилання. Крім того, є звичайні виправлення помилок і поліпшення, щоб ви могли максимально використовувати можливості Viber.

Viber
Viber

Також оновлення покликане боротися зі спамом - з'явилися запити на спілкування, якщо повідомлення адресовані вам. Якщо номер контакту не занесений в адресну книжку-з'явиться запит з дозволом почати діалог.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфон Google Pixel 5 продають з браком. Повідомляється, що між корпусом і дисплеєм з'являється щілина, в яку може потрапити волога і вивести з ладу весь смартфон.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Sony розповіла, навіщо їй слухати розмови користувачів своїх консолей. Повідомляється, що компанія хоче модерувати всі ці розмови, і карати тих, хто заважає іншим.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple приховала головний недолік iPhone 12. Повідомляється, що розміри акумуляторів набагато менше, ніж у торішніх моделей. Однак, оптимізація роботи A14 чіпсета дозволила збільшити автономність роботи.