У мережі з'явилося зображення-тизер, на якому нібито зображена наступна модель виробника електромобілів NIO.

Ця фотографія була взята з програми для смартфона NIO і показує передню панель концептуального автомобіля, відомого як EE7. Кажуть, що ця концепція надасть світові попередній перегляд майбутнього флагманського седана NIO, який буде представлений на заході NIO Day, яке відбудеться в Ченду, Китай, 9 січня 2021 року.

Читайте Знай в Google News!

Поки неясно, наскільки серійна модель буде нагадувати цю концепцію, важко заперечувати, що концепція EE7 виглядає досить привабливо. Вгорі він відрізняється незграбними фарами, великими повітрозабірниками і скульптурним капотом. Ми також можемо бачити тонкі бічні дзеркала заднього виду і великий скляний дах, які обіцяють надати кабіні автомобіля відчуття простору.

Згідно з CnTechPost, який нещодавно сфотографував замаскований прототип EE7, загорнутий в автомобільний чохол, седан буде побудований на платформі NP2 останнього покоління і надійде в продаж в 2022 році з системою допомоги водієві 4-го рівня.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

EE7 Concept, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфон Google Pixel 5 продають з браком. Повідомляється, що між корпусом і дисплеєм з'являється щілина, в яку може потрапити волога і вивести з ладу весь смартфон.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Sony розповіла, навіщо їй слухати розмови користувачів своїх консолей. Повідомляється, що компанія хоче модерувати всі ці розмови, і карати тих, хто заважає іншим.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple приховала головний недолік iPhone 12. Повідомляється, що розміри акумуляторів набагато менше, ніж у торішніх моделей. Однак, оптимізація роботи A14 чіпсета дозволила збільшити автономність роботи.