У Німеччині був заарештований впливова людина в соціальних мережах після того, як його Lamborghini Aventador S врізався в Skoda, в результаті чого водій Skoda загинув.

Читайте Знай в Google News!

Руйнівна аварія сталася минулого тижня на шосе A66 недалеко від німецького міста Хофхайм. За кермом матово-зеленого Lamborghini Aventador S сиділа впливова людина в Instagram Навид Альфа, у якого більше 1 мільйона передплатників.

Німецьке видання Bild повідомляє, що водій Aventador S не впорався з керуванням італійською екзотикою і врізався в огорожу, перш ніж врізатися в Skoda і Opel. Відразу після зіткнення Lamborghini і Skoda загорілися, і, хоча Navid Alpha вдалося врятуватися, водій Skoda не був такий щасливий і трагічно загинув на місці.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На відео, зробленому незадовго до аварії, видно, як Альфа мчить по шосе на своєму зеленому Aventador, за ним слідують білий Aventador Roadster і Porsche 911 GT3.

Повідомляється, що інстаграммер був доставлений в найближчу лікарню після аварії і в даний час знаходиться під вартою в поліції. 26-річний водій Porsche був заарештований незабаром після аварії, але слідчі все ще шукають водія другого Lamborghini, який брав участь у передбачуваній гонці.

Інстаграммер поділився різними відео свого зеленого Aventador в соціальних мережах, в тому числі одним зі своїх історій, в якому він розганяється до 200 км / год (124 миль на годину), тримаючись однією рукою за кермо, а іншою рукою тримаючи телефон і знімаючи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфон Google Pixel 5 продають з браком. Повідомляється, що між корпусом і дисплеєм з'являється щілина, в яку може потрапити волога і вивести з ладу весь смартфон.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Sony розповіла, навіщо їй слухати розмови користувачів своїх консолей. Повідомляється, що компанія хоче модерувати всі ці розмови, і карати тих, хто заважає іншим.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple приховала головний недолік iPhone 12. Повідомляється, що розміри акумуляторів набагато менше, ніж у торішніх моделей. Однак, оптимізація роботи A14 чіпсета дозволила збільшити автономність роботи.