У Bugatti невизначене майбутнє, але це не завадило компанії анонсувати щось зовсім нове.

Читайте Знай в Google News!

Поки автовиробник приховує подробиці, вони випустили тизер, на якому показана задня частина майбутньої моделі. Деталі складно розібрати, але у машини Х-образні задні ліхтарі і унікальна задня частина.

Загадкова модель виглядає несхожою ні на що інше в лінійці Bugatti, і компанія не сказала нічого про машину, крім " що, якщо...?”. Схоже, це припускає, що компанія планує щось радикальне і несподіване, але це ще належить з'ясувати.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Тим не менш, TheSuperCarBlog повідомляє, що автовиробник представить орієнтовану на трекову модель, в значній мірі натхненну концепцією Bugatti Vision Le Mans. Хоча спочатку вони повідомляли, що він буде електричним, схоже, що це вже не так.

Поки невідомо, коли буде представлена загадкова модель, але очікується, що вона дебютує в кінці цього місяця. Якщо припустити, що це не концепт, швидше за все, він буде дуже дорогим і ексклюзивним.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфон Google Pixel 5 продають з браком. Повідомляється, що між корпусом і дисплеєм з'являється щілина, в яку може потрапити волога і вивести з ладу весь смартфон.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Sony розповіла, навіщо їй слухати розмови користувачів своїх консолей. Повідомляється, що компанія хоче модерувати всі ці розмови, і карати тих, хто заважає іншим.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple приховала головний недолік iPhone 12. Повідомляється, що розміри акумуляторів набагато менше, ніж у торішніх моделей. Однак, оптимізація роботи A14 чіпсета дозволила збільшити автономність роботи.