Сьогодні Apple запускає Apple Music TV, яка звучить саме так: Apple Music на телебаченні. Це безкоштовна цілодобова трансляція популярних музичних кліпів в прямому ефірі (хоча доступна тільки для жителів США); ви можете подивитися його на вкладках перегляду в додатку Apple Music і в додатку Apple TV.

Читайте Знай в Google News!

Apple Music TV цікава тим, що здається прямим пострілом у домінування YouTube у музичному відео.

Судячи з усього, Apple кидає всі сили на цей сервіс. Сьогодні, наприклад, сервіс запускає зворотний відлік 100 найпопулярніших пісень в Apple Music. Поки невідомо, чи зможе Apple витіснити YouTube (RIP to MTV), цікаво спостерігати, як компанія пробує щось нове.

Apple, фото: Gettyimages
Apple, фото: Gettyimages

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфон Google Pixel 5 продають з браком. Повідомляється, що між корпусом і дисплеєм з'являється щілина, в яку може потрапити волога і вивести з ладу весь смартфон.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Sony розповіла, навіщо їй слухати розмови користувачів своїх консолей. Повідомляється, що компанія хоче модерувати всі ці розмови, і карати тих, хто заважає іншим.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple приховала головний недолік iPhone 12. Повідомляється, що розміри акумуляторів набагато менше, ніж у торішніх моделей. Однак, оптимізація роботи A14 чіпсета дозволила збільшити автономність роботи.