Fortnite на ПК значно зменшився в розмірах з більш ніж 90 ГБ до трохи менше 30 ГБ завдяки недавній оптимізації від розробника Epic.

Читайте Знай в Google News!

Ця новина, детально описана вчора в примітці до оновлення Fortnite, опублікованому в сервісі гри в Twitter, означає, що хіт Battle Royale тепер буде займати набагато менше місця на диску вашого комп'ютера. Це дає вам більше місця для інших ігор - або додаткову перепочинок, якщо у вас встановлена жахлива за розмірами Call of Duty: Modern Warfare/Warzone.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як підкреслюється в примітці до оновлення, гравці на ПК повинні будуть завантажити патч більшого розміру, ніж зазвичай, перш ніж загальне зменшення розміру файлу вступить в силу. Але після цього гра повинна займати не більше третини свого колишнього розміру. Патч також налаштовує гру на покращену продуктивність завантаження та менші майбутні патчі в майбутньому, прискорюючи час, необхідний для оновлення Fortnite та повернення до гри.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що яблучна компанія зробила власний телевізійний музичний канал. Повідомляється, що на ньому 24/7 будуть показувати популярні кліпи, а також інші музичні передачі, зроблені самої ж Apple.

Як повідомляв Знай.uа, компанія LG випустила перший в світі гнучкий Телевізор, які може складатися в коробку. Правда, коштує він дуже багато навіть для навороченого телевізор - 87 тисяч доларів.

Також Знай.uа вчені дійшли висновку, що гібридні авто можуть бути менш екологічними, ніж традиційні автомобілі з ДВС двигуном.