У вівторок шведське регулююче агентство оголосило, що операторам заборонено використовувати обладнання Huawei і ZTE. У заяві операторам пропонується виключити ці компанії до аукціону спектра, який відбудеться в наступному місяці. На цю заборону у Huawei є офіційна відповідь. У заяві представника компанії говориться, що Huawei "в шоці". Китайський виробник заявляє, що рішення шведського уряду "несправедливо і неприйнятно". Більш того, Huawei стверджує, що заборона "повністю заснована на необґрунтованих припущеннях".

Читайте Знай в Google News!

"Huawei ніколи не представляла і не буде представляти ні найменшої загрози кібербезпеки Швеції".

Крім того, представник Huawei заявив, що компанія "ретельно оцінить" вплив вищевказаного рішення на шведське управління з телекомунікацій і сподівається, що уряд Швеції "в дусі справедливих і відкритих ринків" перегляне це рішення.

Швеція-Батьківщина одного з основних конкурентів (Ericsson) в глобальній мережі 5G. європейська країна оголосила про заборону Huawei і ZTE будувати 5g. згідно шведському регулюючому агентству, заборона стане офіційною до аукціону, запланованого на наступний місяць.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

тестова система в Антарктиці // фото University of Hawai'i i at Manoa
тестова система в Антарктиці // фото University of Hawai'i i at Manoa

Під тиском США європейські уряди оцінюють роль китайських компаній у побудові мереж наступного покоління. У липні цього року Великобританія заборонила китайському виробнику використовувати свою мережу 5G.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що яблучна компанія зробила власний телевізійний музичний канал. Повідомляється, що на ньому 24/7 будуть показувати популярні кліпи, а також інші музичні передачі, зроблені самої ж Apple.

Як повідомляв Знай.uа, компанія LG випустила перший в світі гнучкий Телевізор, які може складатися в коробку. Правда, коштує він дуже багато навіть для навороченого телевізор - 87 тисяч доларів.

Також Знай.uа вчені дійшли висновку, що гібридні авто можуть бути менш екологічними, ніж традиційні автомобілі з ДВС двигуном.