Традиційним полем для фахівців DxOMark було тестування і оцінка можливостей камер смартфонів. Спочатку дослідженням основних камер зайнялися фахівці лабораторії; а на початку минулого року додали ще й фронтальні камери. Фахівці DxOMark приступили до тестування якості звуку мобільних пристроїв. Але і цього їм було мало, тепер додали дисплеї.

Читайте Знай в Google News!

Колектив лабораторії приступив до вивчення екранів максимально докладно, звертаючи увагу на наступні параметри: чіткість зображення, якість передачі кольору, чуйність дисплея, якість статичного зображення і відео. Фахівці DxOMark не забули оцінити промальовування деталей, можливість відтворення роликів різних форматів, чи є зникнення кадрів під час ігрового процесу та інші моменти.

Вже опубліковані перші результати і складено рейтинг, до якого увійшли дев'ять моделей. У першій трійці флагманам Samsung вдалося зайняти відразу два місця. Найкращим виявився Galaxy Note 20 Ultra 5g з 89 балами; в той час як Galaxy S20 Ultra 5g зайняв третє місце з 87 балами. OnePlus 8 Pro, який отримав 88 балів від фахівців DxOMark, зміг піднятися на другий рядок.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

З четвертого по дев'яте місця у нас iPhone 11 Pro Max, TCL 10 Pro, Oppo Find X2 Pro, Xiaomi Mi 10 Ultra, Asus ROG Phone 3 і Black Shark 3 Pro.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що яблучна компанія зробила власний телевізійний музичний канал. Повідомляється, що на ньому 24/7 будуть показувати популярні кліпи, а також інші музичні передачі, зроблені самої ж Apple.

Як повідомляв Знай.uа, компанія LG випустила перший в світі гнучкий Телевізор, які може складатися в коробку. Правда, коштує він дуже багато навіть для навороченого телевізор - 87 тисяч доларів.

Також Знай.uа вчені дійшли висновку, що гібридні авто можуть бути менш екологічними, ніж традиційні автомобілі з ДВС двигуном.