Реакція на GMC Hummer EV у вигляді електрокара була виключно позитивною, що призвело до величезного попиту.

Читайте Знай в Google News!

Під час прес-брифінгу офіційні особи GMC повідомили, що Hummer EV Edition 1 був розпроданий приблизно за десять хвилин, незважаючи на його стартову ціну в 112 595 доларів.

Це вражаюче досягнення, але компанія відмовилася назвати, скільки вони мають намір зробити. Однак, навіть якщо деякі покупці відмовляться від покупки, GMC має список очікування, який вже включає "тисячі" інших потенційних клієнтів.

Чиновники заявили, що реакція перевершила їхні очікування, і відзначили, що Hummer EV вчора був одним з найпопулярніших в Google.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

GMC Hummer EV, hummer

У той час як всі версії Edition 1 в даний час обговорюються, GMC вже оголосила, що Hummer EV 3x з'явиться восени 2022 року. Він буде трохи більш доступним, ніж Edition 1, але матиме знижену потужність приблизно на 800 к.с. (597 кВт / 811). PS). Запас ходу позашляховика також буде скорочений приблизно з 50 миль (80 км) до 300+ миль (483+ км).

GMC Hummer EV, hummer

Коли Hummer EV прибуде до дилерських центрів наприкінці наступного року, він виведе бренд на нову територію та залучить нових клієнтів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що яблучна компанія зробила власний телевізійний музичний канал. Повідомляється, що на ньому 24/7 будуть показувати популярні кліпи, а також інші музичні передачі, зроблені самої ж Apple.

Як повідомляв Знай.ua, компанія LG випустила перший в світі гнучкий Телевізор, які може складатися в коробку. Правда, коштує він дуже багато навіть для навороченого телевізор - 87 тисяч доларів.

Також Знай.uа вчені дійшли висновку, що гібридні авто можуть бути менш екологічними, ніж традиційні автомобілі з ДВС двигуном.