Наступним важливим завданням Facebook може стати знайомство з вашими сусідами. На цьому тижні компанія підтвердила, що тестує нову функцію, яка спонукає користувачів публікувати та ділитися новинами в мініатюрних соціальних мережах, орієнтованих на невеликі географічні області. Користувачі можуть створювати спеціальні профілі, які обмінюються обмеженою інформацією зі своїми сусідами, в той час як сам Facebook буде використовувати докладні дані про місцезнаходження, які він збирає від зареєстрованих, для показу "більш релевантної" реклами.

Читайте Знай в Google News!

Функція, що отримала назву Neighborhoods, в даний час тестується тільки на одному ринку, в Калгарі в Канаді, але, ймовірно, Facebook розширить доступ, якщо тест пройде успішно. Інша гіперлокальна соціальна мережа, Nextdoor, показала життєздатність цієї моделі і, як повідомляється, прагне до IPO з оцінкою від 4 до 5 мільярдів доларів.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти перевірили автономність новеньких iPhone 12. Результати засмутили навіть експертів, так як Android-смартфони в плані автономності набагато краще справляються з цим завданням. Відзначимо, що в нових смартфонах потужні чіпсети, а Apple зменшила обсяг акумулятора.

Як повідомляв Знай.uа, Android 11 з'явився на смартфонах користувач буквально кілька місяців тому, але від помилок він все ще не позбувся. Схоже, компанія Google не поспішає виправляти баги, про які користувачів масово скаржаться на тематичних форумах.

Також Знай.uа повідомляв, DxOMark порадує любителів смартфонів новими тестуваннями смартфонів. Тепер компанія буде тестувати і якість екранів у гаджетів, хоча на самому початку вони тестували тільки основні камери у смартфонів.